Home | Giesbers Groep

Nieuws

Project Onder Onnes genomineerd voor de Architectuurprijs Nijmegen

Na een jarenlange samenwerking tussen Standvast Wonen en Giesbers Ontwikkelen en Bouwen is de voormalige ROC-locatie aan de Hatertseweg in Nijmegen getransformeerd tot een nieuwe woonwijk.

Een gezond en voorspoedig 2018

GiesbersGroep wenst u een goed, succesvol en gezond 2018.

Groen licht voor Railterminal Park 15

Provinciale Staten Gelderland hebben woensdag 13 december j.l. ingestemd met de bouw van een railterminal bij Valburg. Dit overslagpunt voor containers aan de Betuweroute maakt het mogelijk containers te verladen op het spoor. Hierdoor wordt de regio een interessante vestigingslocatie voor bedrijven en versterkt het de regionale en internationale economie.

Contractondertekening 22 BENG-woningen Tilburg

Op donderdag 21 december 2017 hebben WonenBreburg en Giesbers een overeenkomst getekend voor de ontwikkeling en realisatie van 22 toekomstbestendige huurwoningen aan de Hendrik van Tulderstraat te Tilburg. Giesbers is als ontwikkelende bouwer integraal verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de huurwoningen.

Start verkoop Westrik

Giesbers Ontwikkelen en Bouwen start met de verkoop van de eerste fase in plan Westrik, aan de rand van Prinsenbeek. 

In totaal 115 woningen, variërend van vrijstaande villa’s en tweekappers tot en met rij- en hoekwoningen, die allemaal net even anders zijn, maar qua architectuur duidelijk familie.

Giesbers neemt deel aan Circular Economy Challenge

Giesbers Ontwikkkelen en Bouwen neemt deel aan de Circular Economy Challenge regio Arnhem-Nijmegen die half november van start is gegaan. In dit traject gaan 15 bedrijven/organisaties uit de regio komende maanden aan de slag met een circulaire businesscase. De challenge begint met een bedrijfsscan die inzichtelijk maakt waar de circulaire kansen liggen.

Giesbers op de Beursvloer van Rijk van Nijmegen Uitdaging

Maandag 6 november vond de jaarlijkse Beursvloer van Rijk van Nijmegen Uitdaging plaats. Giesbers was als trouwe partner van dit event ook dit jaar weer actief betrokken. Handelen met gesloten beurs, samenwerken en mooie verbindingen leggen. Dat gebeurde allemaal tijdens deze avond. Het resultaat? 69 matches met een waarde van bijna € 67.000.