Home | Giesbers Groep

Nieuws

Dubbele erkenning Inspire2Care

Na een strenge selectie uit meer dan 400 inzendingen heeft Zero Project met partner Ashoka Inspire2Care als ‘een van de 10 meest schaalbare oplossingen’ voor inclusieve ontwikkeling geselecteerd. Daarnaast is aan Inspire2Care de Zero Project Award 2018 voor toegankelijkheid (Accessibility) toegekend tijdens de conferentie in Wenen.

29 vrije sector huurwoningen Het Nieuwe A opgeleverd!

Op maandag 26 februari zijn de laatste van de 29 vrije sector huurwoningen in Het Nieuwe A turn-key opgeleverd aan Bouwinvest Dutch Institutional Residential Fund. De ruime eengezinswoningen, variëren in grootte van 120 m2 tot 140 m2, beschikken over een hoogwaardige afwerking en een ruime achtertuin. Daarbij zijn de woningen zeer duurzaam met een EPC-score van 0.

WDP en Giesbers sluiten turnkey overeenkomst voor de ontwikkeling van een nieuw warehouse met kantoor ten behoeve van Bunzl Retail & Industry te Arnhem

WDP, specialist in intelligente warehouse-oplossingen en marktleider in warehouseverhuur in de Benelux, werkt samen met Giesbers, ontwikkelaar en bouwer van integrale huisvestingsoplossingen, aan de ontwikkeling van een nieuw warehouse van 19.000 m2 met kantoor van 2.300 m2 voor Bunzl Retail & Industry. De nieuwbouw wordt gerealiseerd op businesspark IJsseloord2 te Arnhem.

Bouw project Silhouet in mei 2018 van start

Silhouet, een zeer tot de verbeelding sprekende enclave aan de rand van park Sonsbeek. Op één van de mooiste plekken van Arnhem, zullen zes moderne villa’s hoog boven de stad verrijzen. Medio mei zal gestart gaan worden met het realiseren van de 6 villa’s en de oplevering staat gepland voor begin 2019.

Eerste steen gelegd MBO Rijnland te Leiden

De officiële eerste steen is gelegd voor een bijzonder project in opdracht van mbo Rijnland in Leiden. Het project omvat de renovatie van 2000m2 van het voormalig ID College en 5600 m2 nieuwbouw. Dit project wordt uitgevoerd door Giesbers Rotterdam in samenwerking met GiesbersWijchen

Project Onder Onnes genomineerd voor de Architectuurprijs Nijmegen

Na een jarenlange samenwerking tussen Standvast Wonen en Giesbers Ontwikkelen en Bouwen is de voormalige ROC-locatie aan de Hatertseweg in Nijmegen getransformeerd tot een nieuwe woonwijk.

Een gezond en voorspoedig 2018

GiesbersGroep wenst u een goed, succesvol en gezond 2018.