01-03-2018

29 vrije sector huurwoningen Het Nieuwe A opgeleverd!

Op maandag 26 februari zijn de laatste van de 29 vrije sector huurwoningen in Het Nieuwe A turn-key opgeleverd aan Bouwinvest Dutch Institutional Residential Fund.

De ruime eengezinswoningen, variëren in grootte van 120 m2 tot 140 m2, beschikken over een hoogwaardige afwerking en een ruime achtertuin. Daarbij zijn de woningen zeer duurzaam met een EPC-score van 0.

"Eengezinswoningen in het middeldure vrije sector huursegment zijn relatief schaars op de Arnhemse woningmarkt. We voorzien daarnaast in de komende jaren een groter woningtekort vanwege de verwachtte huishoudensgroei.” aldus Michiel de Bruine, Hoofd Asset Management Woningen bij Bouwinvest.

Nadat de woningen naar volle tevredenheid zijn opgeleverd heeft met inzet van makelaars Strijbosch Thunnissen en REBO Vastgoed de sleuteloverdracht aan de huurders plaats gevonden. Bijna alle woningen zijn dan ook verhuurd, kijk hiervoor op www.hureninhetnieuwea.nl/.

Binnenkort start Giesbers met de 2e fase Nieuwe A en omvat 15 koopwoningen, onderverdeeld in een aantal zeer ruime 3-laagse twee-onder–een kapwoningen met langskap en rij- en hoekwoningen. Daarnaast worden er voor Bouwinvest nog 19 vrije sector huurwoningen ontwikkelt en gerealiseerd bestaande uit rij- en hoekwoningen. Alle woningen worden ontwerpen door DAT Architecten uit Tilburg. De website www.woneninhetnieuwea.nl heeft betrekking op de koopwoningen en is in het leven geroepen om alle geïnteresseerden van de ontwikkeling Wonen in Het Nieuwe A op de hoogte te houden.