24-08-2015

70% 'Wonen aan de Meander' in 2 maanden verkocht

In twee maanden tijd is ruim 70% van de woningen in het nieuwste plan van Park 16Hoven te Rotterdam, Wonen aan de Meander, verkocht. In de 1e fase van het project worden 29 eengezinswoningen gerealiseerd. In totaal worden 72 woningen gerealiseerd.

In twee maanden tijd is ruim 70% van de woningen in het nieuwste plan van Park 16Hoven te Rotterdam, Wonen aan de Meander, verkocht.

Het vraaggestuurde ontwikkelconcept WijzerWonen wordt ingezet om optimaal wooncomfort te bieden aan de nieuwe inwoners van Park 16Hoven. De zeer energiezuinige woningen en het duurzaamheidspakket zijn hiervan enkele resultaten.

In de nieuwe stadswijk Park 16Hoven worden in het project ‘Wonen aan de Meander’ in totaal 72 woningen gerealiseerd. In de 1e fase van het project worden 29 eengezinswoningen gerealiseerd met een ruime tuin en uitzicht op het water van de Meander.

Park 16Hoven is een unieke wijk aan de rand van Overschie te Rotterdam. Eerdere projecten van Giesbers in Park 16Hoven zijn De Verborgen Tuin en De Allee.