04-03-2021

Bouw Bernardushof gaat van start

Het gaat nu echt gebeuren! Binnenkort start de bouw van de 30 woningen van het plan Bernardushof, gelegen aan de voet van de Sint Laurentiuskerk in het centrum van Oud Gastel.

Binnenkort start de bouw van de 30 woningen van het plan Bernardushof, gelegen aan de voet van de Sint Laurentiuskerk in het centrum van Oud Gastel.

Aangezien alle opschortende voorwaarden inmiddels zijn vervuld, heeft Kalliste deze week alle kopers via de zogenaamde HOERA-brief op de hoogte gebracht van het start bouw besluit.

In de komende weken hebben de kopers een afspraak bij de notaris voor de notariële leveringen van de kavels. Zodra de leveringen allemaal definitief zijn, zullen de bouwwerkzaamheden van start gaan.

Bouwberdrijf Van Grunsven uit Erp zal zorgdragen voor de bouw van de 30 woningen. Naast de 22 nieuwbouwwoningen worden er acht woningen  gerealiseerd in het voormalige monumentale klooster (2 herenhuizen) en de Bernardusschool (6 schoolwoningen). Ook draagt Van Grunsven zorg voor het bouw- en woonrijp maken.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Bent u geïnteresseerd als koper? Dan verwijzen wij u graag naar de projectwebsite www.bernardushofoudgastel.nl.

 

Project van: Kalliste Woningbouwontwikkeling

Locatie: Oud Gastel

Aantal woningen: 30