08-06-2018

Contractondertekening Het Nieuwe A

Bouwinvest en Giesbers hebben overeenstemming bereikt over de aankoop van 19 vrije sector huurwoningen in het project Het Nieuwe A in de wijk Malburgen-West te Arnhem. Deze week werd op de PROVADA hiervoor de turnkeyovereenkomst getekend.

De ruime eengezinswoningen zijn onderdeel van een 2e fase binnen Het Nieuwe A. Begin dit jaar werden de 29 vrije sectorhuurwoningen uit de 1e fase al naar volle tevredenheid opgeleverd aan Bouwinvest. De woningen naar ontwerp van DAT architecten variëren in grootte van 120 m2 tot 140 m2, beschikken over een hoogwaardige afwerking en een ruime achtertuin. De woningen energieneutraal met een EPC-score van 0. De koop is tot stand gekomen op basis van een constructieve samenwerking met Volkshuisvesting Arnhem en Strijbosch Thunnissen Makelaars.

In de 2e fase worden ook 15 koopwoningen gerealiseerd, waarvan inmiddels voldoende is verkocht om voor het hele project na de zomervakantie te kunnen starten met de bouw. De verwachte oplevering is in het tweede kwartaal van 2019.