30-05-2018

Drukbezochte Woonworkshop “Residence Oranjeburgh” Schiedam

Op 30 mei jl. heeft de Woonworkshop plaatsgevonden van “Residence Oranjeburgh”. Het appartementencomplex, bestaande uit 21 luxe appartementen, wordt gerealiseerd in de nieuwbouwwijk Oranjeburgh onderdeel van de statige wijk Oranjekwartier- en ligt op enkele minuten lopen van het historische centrum van Schiedam.

Potentiële kopers gingen in gesprek met de medewerkers van Kalliste, Van Egmond Architecten en Anke Bodewes Makelaardij en waren positief verrast over de actieve inspraak op het ontwerp. Dit resulteerde in veel wensen, ideeën en meningen. Van de keuze welke architectuurstijl het beste bij hen past, tot aan de indeling van de appartementen. Het ontwerpteam gaat aan de hand van alle ideeën en wensen aan de slag met het verdere ontwerp. De beoogde start verkoop zal in september van dit jaar plaats vinden. Vanaf dit moment kan worden ingeschreven op een appartement.

Informatie over “Residence Oranjeburgh” is te verkrijgen via de website www.residenceoranjeburgh.nl en telefonisch via 088 – 100 95 00.