14-11-2017

Giesbers op de Beursvloer van Rijk van Nijmegen Uitdaging

Maandag 6 november vond de jaarlijkse Beursvloer van Rijk van Nijmegen Uitdaging plaats. Giesbers was als trouwe partner van dit event ook dit jaar weer actief betrokken.

Maandag 6 november vond de jaarlijkse Beursvloer van Rijk van Nijmegen Uitdaging plaats. Giesbers was als trouwe partner van dit event ook dit jaar weer actief betrokken. Handelen met gesloten beurs, samenwerken en mooie verbindingen leggen. Dat gebeurde allemaal tijdens deze avond. Het resultaat? 69 matches met een waarde van bijna € 67.000. 128 personen uit het bedrijfsleven en het maatschappelijk middenveld in het Rijk van Nijmegen zorgden dat dit fantastische resultaat er nu staat.

Stichting Rijk van Nijmegen Uitdaging

Rijk van Nijmegen Uitdaging faciliteert samenwerking tussen maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het bedrijfsleven. Zij bemiddelen in vraag en aanbod van materialen, kennis en menskracht. Zij stimuleren en helpen bedrijven om maatschappelijk betrokken te ondernemen en met concrete acties bij te dragen aan de leefbaarheid in de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen.