13-04-2019

Hoogste punt Finest of Ockenburgh bereikt!

Op de bouwplaats van het project Finest of Ockenburgh in Den Haag wordt op 12 april feestelijk stilgestaan bij het bereiken van het hoogste punt. Van appartementengebouw ‘blok 5’ zijn de vloerplaten op het dak gelegd, waarna eind volgende week de dakvloer gestort kan worden. Het hoogste punt wordt gevierd met patat en frisdrank voor de ruim 40 mensen op de bouwplaats.

Bijzondere plek in de duinen

Het project betreft de bouw van 78 appartementen, verdeeld over 5 appartementengebouwen, en 40 luxe duinparkwoningen en 14 duinrandvilla’s die over het wijdere terrein uitwaaieren. Alle huizen zullen op de zon gericht zijn en maken gebruik van zonne-energie want duurzaamheid speelt een grote rol. De locatie van Finest of Ockenburgh is een bijzondere plek in de duinen tegen de kust van Kijkduin, de achterliggende duinrand loopt als een natuurlijke glooiing tussen de bebouwing door. MIX architecten heeft de architectuur van het project laten aansluiten in de sfeer van de omgeving. Er wordt veel gebruik gemaakt van hout en lichte, natuurlijke materialen

Patat voor de bouwplaatsmedewerkers

Hoofd-uitvoerder Sjaak van Helden wil het bereiken van het hoogste punt vieren met de mensen op de bouwplaats: "Tussen de middag lassen we een uurtje vrij in, dan komt er een mobiele patatkraam en staat er frisdrank in de bouwkeet. Iedereen heeft keihard en goed samengewerkt. Bij dit feestelijk moment mogen we dan ook letterlijk even stilstaan." Finest of Ockenburgh wordt door Giesbers Rotterdam Bouw B.V. gerealiseerd in opdracht van projectontwikkelaar Synchroon. 

Meer weten over onze lopende projecten? Volg ons op social media!

www.finestofockenburgh.nl