08-12-2017

Hoogstede opgeleverd!

De tweede fase van de nieuwbouw Hoogstede (voorheen Huis en Haard) aan de DrieGastenhuizenGroep is opgeleverd. Met deze oplevering is de complete nieuwbouw inclusief de terreininrichting helemaal klaar. Begin januari zal het hele gebouw in gebruik genomen worden.

Op 5 december 2017 is de tweede fase van de nieuwbouw Hoogstede (voorheen Huis en Haard) aan de DrieGastenhuizenGroep opgeleverd. Met deze oplevering is de complete nieuwbouw inclusief de terreininrichting helemaal klaar. Begin januari zal het hele gebouw in gebruik genomen worden.

Het Project is voorbereid in BIM

Building Information Modeling (BIM) is een werkmethodiek waarmee het volledige bouwproject virtueel gerealiseerd kan worden voordat er daadwerkelijk met de bouw gestart wordt. Deze voorbereiding heeft geresulteerd in een zeer snelle bouwtijd. Binnen een kleine twee jaar is het project in twee fases ontwikkeld én uitgevoerd, inclusief sloop van het bestaande pand en herinrichting van het buitenterrein. Hierbij is uiteindelijk een duurzaam gebouw gerealiseerd: het eerste BREEAM gecertificeerde woonzorg-complex van Nederland!