20-03-2015

Kalliste en GiesbersWijchen partners in de Groene Vallei in Utrecht

GiesbersWijchen is door Kalliste Woningbouwontwikkeling als partner gecontracteerd voor de realisatie van het woningbouwproject ‘Wonen bij de Groene Vallei’. De succesvolle vraaggestuurde werkwijze WijzerWonen, in samenwerking met het Huislabel-concept van GiesbersWijchen, heeft het mogelijk gemaakt om de première (start verkoop) al eind deze maand plaats te laten vinden.

GiesbersWijchen is door Kalliste Woningbouwontwikkeling als partner gecontracteerd voor de realisatie van het woningbouwproject ‘Wonen bij de Groene Vallei’. De afgelopen periode is samen met Mix architectuur intensief en efficiënt samengewerkt om vanuit de koperswensen het project uit te werken.

De succesvolle vraaggestuurde werkwijze WijzerWonen, in samenwerking met het Huislabel-concept van GiesbersWijchen, heeft het mogelijk gemaakt om de première (start verkoop) al eind deze maand plaats te laten vinden. Met het Huislabel-concept kan Giesbers concurreren met bouwconcepten van beursgenoteerde bouwbedrijven. Vanuit de Woonworkshops worden momenteel het plan, de woningen en de individuele keuzemogelijkheden, op aangeven van geïnteresseerden, definitief vormgegeven.

De 21 eengezinswoningen in het project ‘Wonen bij de Groene Vallei’ in Utrecht worden gesitueerd aan de Cacaoweg en de Derde Oosterparklaan in de gewilde woonwijk Leidsche Rijn, direct naast de basisschool ‘Op de Groene Alm’. De woningen worden onder meer gekenmerkt door een ruime tuin en voldoende parkeergelegenheid. Er zijn 3 verschillende woningtypen, hierbij wordt iedere woning door de koper en zijn woonwensen Uniek! Op 28 maart zal in het Informatiecentrum Leidsche Rijn de première (start verkoop) plaats gaan vinden. Alle ruim 150 woonworkshopdeelnemers hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.