22-04-2014

Mooier Meijhorst in Nijmegen, vernieuwing 270 woningen

Wooncoperatie Talis uit Nijmegen heeft ontwikkel- en bouwpartner GiesbersWijchen en Kemkens Installatiebedrijf het groot onderhoud van Meijhorst in Nijmegen gegund.

Wooncoperatie Talis uit Nijmegen heeft ontwikkel- en bouwpartner GiesbersWijchen en Kemkens Installatiebedrijf het groot onderhoud van Meijhorst in Nijmegen gegund. In mei 2014 moeten de werkzaamheden starten. Het gezamenlijk doel is: samen een mooi project maken voor de 270 huishoudens.
Om dit te bekrachtigen tekenden de projectleiders en andere teamleden op donderdag 17 april jl. tijdens een kick-off de bouwdoeken aan de gevels. De werkzaamheden zijn zowel in de woningen als aan de gevels.

Als bewoner is de belangrijkste vraag waarschijnlijk: wanneer is mijn woning aan de beurt voor het groot onderhoud? Bewoners zijn daarom in de week van 22 april uitgenodigd voor een inloopbijeenkomst in de modelwoning. Tijdens deze bijeenkomsten geeft Talis een indicatie van de planning. Tevens laten ze zien wat de plannen zijn en gaan ze met bewoners daarover in gesprek.

Via de site http://mooiermeijhorst.nl wordt de renovatie nauwlettend gevolgd en gecommuniceerd.