14-04-2015

Ontwikkeling Fase 2 ‘Wonen aan het Twiske’ te Oostzaan

Medio april 2015 is de ontwikkeling van de tweede fase van het succesvolle woningbouwproject Wonen aan het Twiske te Oostzaan bekrachtigd. De toekomstige 26 woningen sluiten aan op de 112 woningen uit de eerste fase en zijn gelegen aan het unieke natuurgebied Het Twiske.

Medio april 2015 is de ontwikkeling van de tweede fase van het succesvolle woningbouwproject Wonen aan het Twiske te Oostzaan bekrachtigd.De toekomstige woningen sluiten aan op de 112 woningen uit de eerste fase en zijn gelegen aan het unieke natuurgebied Het Twiske.

Mieke Meijn (grondeigenaar), Joop Klinkhamer (Wethouder Oostzaan) en Jeroen Suijkerbuijk (Kalliste) hebben de overeenkomsten voor de ontwikkeling ondertekend.

Het project kent vanuit fase 1 veel belangstelling van toekomstige bewoners. “De lokale behoefte aan woningbouw in Oostzaan wordt met de inschrijvingen van geïnteresseerden dagelijks bevestigd.” Aldus Suijkerbuijk: ”We zijn dan ook verheugd dat we samen met de grondeigenaar deze toekomstige inwoners van Oostzaan kunnen bedienen en de plezierige samenwerking met onder meer de Gemeente mogen voortzetten”.

Aan de noordoostzijde van het plangebied van Wonen aan het Twiske komen de 26 nieuwbouwwoningen van fase 2. Een gedifferentieerd aanbod van starterswoningen, rijwoningen, twee-onder-een-kap woningen en vrije bouwkavels. De woningen zullen qua typologie en architectuur aansluiten bij fase 1 waarvan de woningen momenteel worden opgeleverd.