20-06-2013

Van basisschool tot studentenhuisvesting

Na ondertekening van de definitieve opdracht kon zeer snel worden gestart met de werkzaamheden van de transformatie van één van de eerste basisscholen van Arnhem naar studentenhuisvesting voor de HAN in Arnhem.

Na ondertekening van de definitieve opdracht kon zeer snel worden gestart met de werkzaamheden van de verbouwing van één van de eerste basisscholen van Arnhem. Deze wordt nu verbouwd en gerenoveerd tot studentenhuisvesting voor de HAN in Arnhem.

Medio juli is de definitieve oplevering. Een strakke planning, maar realistisch en haalbaar. Het sloopwerk is door de opdrachtgever zelf uitgevoerd die het gebouw kaal heeft opgeleverd aan Giesbers. We leggen momenteel de laatste hand aan de indeling van de 37 nieuwe appartementen. Deze hebben een woonkamer, slaapkamer, eigen keuken en badkamer gekregen. Een ruime opzet voor een student in deze moderne tijd. Door de nieuwe aluminium puien heeft het gebouw een heel andere uitstraling gekregen. Al met al wordt het een chique studentenhuisvesting, die logistiek gezien centraal gelegen is ten opzichte van de HAN en alle openbare voorzieningen.