19-06-2020

Verkoop PUUR Wonen in Meerhoven gestart!

Gisteren is het nieuwbouwproject PUUR Wonen in Meerhoven in verkoop gegaan en via een Facebook Live Event door Kalliste aan de geïnteresseerden gepresenteerd.

Tijdens dit live stream event werd het bouwbord onthuld en sprak Franc, projectontwikkelaar bij Kalliste, met Marlies van FAAM architects over het ontwerp, met Edith van EK Stedenbouw over het ontwerp van de buitenruimte en met Robert-Jan van ERA Focus Makelaars over de verkoopprocedure. Bas van de gemeente Eindhoven vertelde wat het project bijzonder maakt voor Eindhoven.

PUUR Wonen in Meerhoven kenmerkt zich onder andere door de Cross-Laminated Timber (CLT) bouwmethode van het casco en de aansluiting op de biomassa centrale van Meerhoven.

Ook de opzet van de wijk is bijzonder; de 3 typen woningen worden, in een groene setting, gebouwd op 3 eilanden. Elk eiland heeft een autovrij en groen hof met halfverharding waar de woningen aan grenzen en waar je ook fijn kunt verblijven, individueel of met elkaar.

Dat er veel belangstelling is voor de 56 duurzame woningen, bleek al uit het grote aantal aanmeldingen dat Kalliste reeds eerder via de website van dit bijzondere project ontvingen. Voorafgaand aan het digitale event is de verkoopbrochure met bijbehorende informatie per post verstuurd aan de geïnteresseerden.

Alle verkoopdocumentatie is tevens te downloaden via de website www.puurwoneninmeerhoven.nl
Inschrijven voor dit project is via de website mogelijk tot 25 juni, 12.00 uur.

 

Project van: Kalliste Woningbouwontwikkeling
Locatie: Eindhoven
Aantal woningen: 56