05-02-2018

WDP en Giesbers sluiten turnkey overeenkomst

WDP en Giesbers sluiten turnkey overeenkomst voor de ontwikkeling van een nieuw warehouse met kantoor ten behoeve van Bunzl Retail & Industry te Arnhem.

WDP, specialist in intelligente warehouse-oplossingen en marktleider in warehouseverhuur in de Benelux, werkt samen met Giesbers, ontwikkelaar en bouwer van integrale huisvestingsoplossingen, aan de ontwikkeling van een nieuw warehouse van 19.000 m2 met kantoor van 2.300 m2 voor Bunzl Retail & Industry. De nieuwbouw wordt gerealiseerd op businesspark IJsseloord2 te Arnhem. Bunzl zal de nieuwbouw van WDP gaan huren zodra de werkzaamheden afgerond zijn. Start bouw staat gepland medio 2018. Giesbers realiseert de ontwikkeling turnkey in opdracht van WDP.

Bunzl zal het nieuwe warehouse met kantoor gaan gebruiken als landelijk warehouse voor de distributie van verpakkingen, disposables en overige bedrijfsbenodigdheden naar haar klanten in zowel food als non-food retail en toeleverende industrieën. De kantooromgeving biedt werkruimte aan ca. 80 Bunzl professionals die dagelijks de behoefte aan deze producten voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven invullen. Tevens zal voorzien worden in een “customer experience center” waar gezamenlijk met klanten, leveranciers en overige business partners nieuwe concepten op maat gecreëerd worden.