Karuna Foundation

Een beter leven voor kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen houdt voor Giesbers in: bewust en structureel inhoud geven aan haar maatschappelijke rol.

Karuna

Giesbers heeft in 2007 Karuna Foundation opgericht, een stichting die bij uitstek een ondernemende aanpak hanteert bij het uitvoeren van haar missie: preventie van vermijdbare handicaps en een beter leven voor kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden.

Giesbers en Karuna, de één profit en de andere non-profit, gaan uit van dezelfde bedrijfsfilosofie en ondernemingsprincipes - zoals een innovatieve, mensgerichte aanpak en voortdurende verbetering. Bekijk de Karuna Foundation website voor meer informatie over de werkwijze, verhalen en resultaten.

Visie

Elk kind heeft recht op een waardig leven. Een dorpsgemeenschap kan alleen tot volle bloei komen als kinderen met een handicap en hun families ook meedoen. Dat kan een buitenstaander niet bereiken; mensen ontwikkelen zichzelf. Daarom inspireert Karuna de dorpsleiders om zelf verantwoordelijk te nemen voor de zorg voor en integratie van kinderen met een handicap en hun families.

Meer Informatie

Bekijk hier het jaarverslag 2016 van Karuna Foundation.

Lees hier recente nieuwsberichten.