JouwHuisLabelInLent, Lent
14 woningen ontwikkeld door GiesbersWijchen met het 'DIT is wonen' concept.

JouwHuisLabelInLent, Lent

14 woningen ontwikkeld door GiesbersWijchen met het 'DIT is wonen' concept.

In het project JouwHuisLabelInLent zijn 14 woningen snel gerealiseerd.  De locatie was een van de laatste ontwikkellocaties in Laauwik, Lent. GEM Waalsprong sprak de ambitie uit dat de bouw van dit project snel moest starten. Giesbers kon dit met het 'DIT is wonen'-concept waarmaken. Ontwikkelen en bouwen naar de wensen van de klant als sleutel tot een succesvolle verkoop.

DIT is wonen

Wij hebben allereerst de belangstellenden gevraagd hoe zij zouden willen wonen op deze plek. Op basis hiervan hebben we het woonprogramma bepaald, de architectuur en de grootte van de woningen. Tijdens het verkooptraject hebben wij de verkaveling aangepast om ook de laatste optant zijn gewenste kavel te kunnen geven. Zo kwamen we uit op 14 woningen.

De Ruimtelijke Kwaliteit Commissie van de gemeente Nijmegen was erg content met de architectonische kwaliteit en werkte daarom ook graag mee aan de door ons gevraagde flexibiliteit.
 

Betrokkenheid ketenpartners

De betrokkenheid van onze ketenpartners ging ook bij dit DIT is wonen project tot in details. Zij zitten met alle kopers een-op-een om tafel om hen te begeleiden bij het maken van hun keuzes voor keuken, sanitair, tegelwerk, elektra, installatietechnische zaken, binnendeuren, wandafwerking, tuin etc. Door dergelijk intensief voorbereidingstraject met de kopers zijn alle keuzes vooraf bepaald, waardoor Giesbers vlot en feilloos kan voorbereiden en een korte bouwtijd kan garanderen.